Прочитај ми чланак

Владо Георгијев демолирао Вучићевог главног бота и ЛГБТ промотера (ФОТО)

0

Небојша Крстић, Тадићев па Вучићев главни бот, у складу са политиком режима тренутно френетично рекламира геј параду и ЛГБТ вредности при том подло вређајући природну породицу која се састоји од једне мајке и једног оца.

Када је „Крло“ писао увредљив ботовски коментар на Твитеру, није очекивао бруталан одговор певача Владе Георгијева.

„Боље је да дете има два брижна мушка или два женска родитеља, него оца и мајку који се за њега не брину, малтретирају га, туку, терају да проси или напаствују“, написао је бесрамни Крстић индицирајући на то да су нормални родитељи силоватељи, злотвори и лудаци, за разлику од хомосексуалаца.

 

Георгијев га је нокаутирао одговором и поставио на место.

„Јесте да је потпуно оф топик али да ли би се мало напушио курца са причом како стрејт очеви и мајке обавезно ТУКУ и малтретирају посто само стрејт људи туку а геј не, пичка ти материна олошу клошарски дупелизачу свачије гузице не би ли профитирао фукаро и несоју ПИ смрадино“, написао је Владо Гергијев на Твитеру.

На то му је „Крло мега бот“ одговорио:

„Владо, немој да се љутиш, али ти си сувише глуп да би схватио о чему се овде ради. Ево, да ти поједноставим – ти си педер. А своју фрустрацију због тог сазнања лечиш агресивним, кукавичким и простачким коментарима. Ако ти још увек није јасно, поновићу ти, само спорије“.

Ни Владо му није остао дужан одговора:

„Овдје се нико није дрзнуо што си ти педер, рекох оф топик, већ што си линчовао стрејт људе и породицу уопште. Ради се о твом директном пљувању ПОРОДИЦЕ, баш актуелно ових дана од стране НВО секташа и болесника. Твоја породица је та секта која те плаћа да трабуњаш. Мајмуне“.

Бројни Твитераши су били одушевљени реакцијом Георгијева и предлагали да се његов одговор „стави у буквар“ као школски пример како треба поступати са режимским ботовима.