Прочитај ми чланак

Паровић: Вучић припрема терен за рестрикције струје

0

„Енергетика је постала једно од кључних изазова данашњице и разумљиво је што Вучић износи јавно своју забринутост. Међутим, оно што је спорно у свему томе је да сем константног медијског кукања и нарицања он не предузима било какве озбиљне радње. Уместо тога, преко медија већ припрема терен да уколико буде рестрикција струје да је то онда део завере да се он сруши са власти, а да ће се то спровести кроз саботаже у електроенергетском систему“, истиче Мирослав Паровић, из Народног слободарског покрета.

Према његовим речима, права истина је да то да ми на делу имамо деловање струјарске мафије која има озбиљне везе у самом врху власти и која је у предходном периоду разним малверзацијама противправно прибавила материјалну корист, која се мери стотинама милиона евра. На тај начин је, истиче, девастиран наш електроенергстки систем до мере да је на ивици опстанка.

„Без хапшења ове мафије и спречавања даљег погубног деловања неће бити ни енергетске сигурности за народ тако да све Вучићеве приче падају у воду спрам чињенице да он не сме да крене на њих. А када би имао храбрости да удари на себи врло блиске људе, релативно лаким судским процесом би се од њих могла одузети криминалом стечена имовина довољно да се подмири набавка великог дела енергената за наредне изазовне године“, објашњава Паровић, а преноси дневни лист „Данас“.