Прочитај ми чланак

КОЈЕ ЛУДИЛО – СПС: На надгробној плочи Милутина Мркоњића од понедељка QR код

0

Социјалистичка Партија Србије, предвођена Ивицом Дачићем саопштила је данас да ће се у понедељак, 23. маја одржати шестомесечни помен почасном председнику СПС и народном посланику Милутину Мркоњићу у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

У саопштењу се наводи да ће на надгробну плочу Мркоњића бити постављен и QR код, са којег ће сви моћи да погледају његову биографију.

Да, добро сте прочитали, СПС је отишао корак испред Ане Брнабић и Клауса Шваба а Ивица Дачић модерни Технократа остварује своје фикс идеје на гробу покојника који није ни знао шта је QR код а још мање за шта служи.

Како су навели у саопштењу High Tech социјалисти ово је један савремен начин да успомену, лик, дело и чињенице о преминулој особи сачувате заувек, а то ће за неколико дана бити доступно и на гробу покојног Милутина Мркоњића а ми се питамо шта је следеће?

Да уз помоћ Вештачке Интелигенције оживе Милутина Мркоњића који ће се кроз холограм појављивати у скупштини или штавише водити министарство саобраћаја и инфраструктуре? Енергетике?