Прочитај ми чланак

Српски глумац доживео саобраћајну несрећу, возио под дејством алкохола ФОТО

0

Глумац Радоје Чупић, доживео је синоћ незгоду у којој на сву срећу није повређен, а како медији преносе, имао је чак 1,82 промила алкохола у крви

Несрећа се догодила синоћ на путу Бачки Петровац – Кулпин, а на Инстаграму су освануле фотографије смрсканог аутомобила.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kototamopeva (@cupic.radoje)

 

„Удес се догодио у 20,45 часова када је глумац ишао из Бачког Петровца ка Кулпину. Возио је брзо, изгубио контролу, слетео са пута. Чупић је, како је алкотестом утврђено, возио пијан и у кривини је излетео са пута и ударио у бандеру. На сву срећу, није повређен, а полиција која је дошла на увиђај морала је да га одведе на трежњење јер је надувао 1,82 промила алкохола“, преносе Новости.

„Глумац се чак у једном моменту нашалио и полицајцима рекао да га „сачекају да оде кући по још литар ракије коју може да пије у притвору“, наводи саговорник и додаје да на скали пијанства 1.8 промила алкохола у организму спада у веома тешко пијанство.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kototamopeva (@cupic.radoje)

Чупићу је, како се сазнаје, одређено трежњење у периоду до 24 сата, после чега је спроведен у Прекршајни суд у Бачкој Паланци.