Прочитај ми чланак

ЗС и ДЈБ заједно у одбрану традиционалних вредности

0

Странка Здрава Србија (ЗС) и Покрет Доста је било (ДЈБ) постигли су договор о заједничком деловању у областима у којима имају исте или сличне ставове, првенствено по питању заштите националних интереса, државне имовине и природних ресурса Србије.

Ове две странке покренуле су кампању против најављене измене Устава, јер сматрају да грађани тренутно нису довољно информисани о последицама које би изазвале те промене највишег законодавног акта. Ова кампања није уперена ни против кога, већ је у питању одбрана националних интереса. Желимо да се народ пита. Референдум је изузетно озбиљна и веома битна ствар у функционисању једне државе и сматрамо да би већина народа требало да одлучује о судбини своје државе рекао је тим поводом Милан Стаматовић, председник Здраве Србије (ЗС).

– Све наше заједничке акције ће бити оријентисане на очување слободе, демократије, традиције, културе, породичних вредности, националног идентитета и свега онога што је некада красило помињање имена Србије и њених грађана. Зато је наш циљ да се поново створи класа српских домаћина који ће, у свему што раде, имати пред очима и на уму добробит своје породице, свога краја, свога народа и своје државе – нагласио је Стаматовић, додавши да ће ЗС сарађивати и заједнички деловати са свима онима којима је интерес државе Србије увек изнад личног интереса.