Прочитај ми чланак

„ЗОВИТЕ МЕ ЛАЖОВОМ“: Вучић обећао јавно до 15. априла интервју и… (ВИДЕО)

0

Почетком марта, док је боравио у службеној посети Сарајеву, Александар Вучић је обећао Сенаду Хаџифејзовићу, босанскохерцеговачком новинару и водитељу и власнику телевизије Фаце ТВ, да ће му ексклузивно дати интервју из Београда, најкасније до 15. априла. Као и обично, слагао је.

– Пуштајте сваки дан да сам лажов ако не буде – додао је Вучић.

Хаџифејзовић, који је тада радио интервју са Вучићем, који је изазвао приличан број реакција у региону, изјавио је да је Вучић био отворен током интервјуа, да га је изненадио, донекле, те да мисли да је био храбар, јер се зна да не даје интервјуе новинарима који ће га свашта питати.

– На оним питањима на којима је избегавао одговор, нисам инсистирао што због ограниченог времена интервјуа (било је планирано десетак минута најаве и претворило се у ефектних пола сата „правог“ интервјуа), због тог „великог интервјуа уживо“, који је обећао до 15. априла, у Београду. Имам га када питати. Тај велики интервју договарамо већ две године – рекао је Хаџифејзовић.

Као што искуство и пракса показују, поуздати се у реч Александра Вучића прилично је проблематично. Како је данас 15. април, а Вучић је сам рекао да ако не испуни обећање да могу да га називају лажовом, пошто се интервју није догодио, онда је Вучић – ЛАЖОВ!