Прочитај ми чланак

Зорана Михајловић: Ово је битка, обезбедићемо бољи живот, бољу Србију

0

zorana-mihajlovic-albanija

Потпредседница СНС-а Зорана Михајловић каже за Б92 да је странка одлучила да иде на изборе јер желе да грађани кажу да ли су добро радили.

Она је додала и да се на седници Главног одбора СНС-а није разговарало о датуму када ће бити одржани изборе, али да је мање важно да ли ће они бити одржани крајем априла или у мају, а да је важније да грађани имају прилику да кажу шта мисле о раду владе.

„Реформе се и сада спроводе, али желимо да грађани кажу да ли смо радили добро или желе да државу воде они који су је водили уназад, они који су је пљачкали. Имамо резултате и хоћемо да ставимо пред грађане одлуку да ли желе владу која ће то наставити. Избори ће показати да ли имамо мандат да наставимо даље“, навела је Михајловић.

Она је додала и да је ово прилика за опозицију да грађани покажу да ли су они ти који ће их водити ка ЕУ, који ће очувати традиционална пријатељства и обезбедити бољи живот за грађане.

„Ово је одлучујућа битка за будућност Србије, за наставак реформи, за очување свих наших традиционалних пријатеља. Залажемо се за бољу Србију и животни стандард“, навела је Михајловић

Михајловић је рекла и да на седници Главног одбора СНС није било речи о евентуалним ванредним председничким изборима, као и да је још рано да се говори да ли ће СНС на изборе изаћи самостални или ће на листи СНС бити још неке странке, као што су Покрет социјалиста Александра Вулина и СДПС Расима Љајића.

(Б92)