Прочитај ми чланак

Зоко, зове те Неша: „Дежа ву“ у СНС, опет издаја и стране амбасаде

0

Ако је веровати таблоидима (а њима увек ваља веровати када раде директан пренос менталног стања владајуће странке) Зорана Михајловић, министарка енергетике, на танком је леду - попут оног који ће ускоро оковати далеководе од Пештера до Хоргоша.

Јучерашње отворено писмо бившег директора ЕПС, популарног Миће из Обреновца, открио је да појединци у енергетском сектору нису наклоњени министарки, да је криве за хаварију која је погодила ТЕНТ и Колубару, да јој, укратко, желе видети леђа.

„Упозоравам вас на следеће. Уколико госпођа Зорана Михајловић остане на челу Министарства рударства и енергетике дуже од три месеца, ако буде водила то министарство и један једини дан после избора, наш електроенергетски систем је осуђен на смртну казну, на потпуну пропаст. Госпођа Михајловић радећи за своје менторе из западних амбасада и своје пословне партнере, не уништава само једно од најважнијих министарстава, она потпуно разграђује наш целокупни електроенергетски потенцијал и уништава тај сектор, који је срце наше државе. Као човек, који нема високе титуле и који није васпитан тако да уме на прави начин да се смешка лицемерима из круга двојке, али коме су Србија и наш народ, наша држава, у срцу, упозоравам вас и молим да предузмете све како би на чело тог министарства након избора дошао неко ко воли своју државу, а не само свој џеп и своју фотељу, коју покушава да сачува преко западних амбасадора“, плаче ражаловани власник печењаре.

Сви елементи су ту: западне амбасаде, уништавање државе, смешкање лицемерима из круга двоје…Нема сумње, овакав литерарни и аналитички таленат морао је да изађе из пера Милорада Грчића. Ко сумња?

Кроз исто је прошао министар Стефановић. И њега су постављале западне амбасаде; и он је оставио свој сектор у руини; и он је флертовао са непријатељима председника Србије. А како се то завршило?