Прочитај ми чланак

Златановић у подкаст Марио ЗНА: ПУТИН је Вучићу послао јасну поруку (ВИДЕО)

0

Оснивач продукције Србин Инфо као и главни уредник и новинар истоименог портала Дејан Петар Златановић гостовао је у најновијој епизоди подкаста Марио ЗНА.

Златановић који је прошлог месеца позван да да изјаву у МУП-у везано за транспорт оружја из Србије ка другим земљама међу којима се потенцијално налазе и оне које су у ратном стању открио је између осталог где се заиста налази власт у Србији када је реч о односу са Москвом као и докле ће трајати сукоб у Украјини.

Он је коментарисао подметачине власти у виду емисија које се емитују на телевизијама које припадају режиму а кроз које се наводно приказује подршка Русији но како је навео Златановић у тим емисијама не сме да се помене име Александра Вучића.

Даље кроз емисију водитељ и гост отворили су бројна питања везана за предстојећи “Евро Прајд”, корона хистерију која је још увек у оптицају али и бројна друга круцијална питања од којих зависи будућност наше земље.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!