Прочитај ми чланак

ЗЛАТАНОВИЋ: Ево шта ми је Цвијан последње рекао пре него што је нестао (ВИДЕО)

0

Последњи интервју за медије, високи политички фунцкионер и адвокат Владимир Цвијан (саветник председника Бориса Тадића и оснивач СНС са Николићем и Вучићем) дао је за Србин.инфо 13. јануара 2014. године. Тада је разговарао са Дејаном Петром Златановићем у вези актуелне политичке ситуације, бесан и на демократе и на напредњаке јер су по његовом мишљењу издали све оно што су обећавали народу у политичким кампањама.

„Владимир Цвијан је тада напустио СНС и покушавао је да окупи незадовољне високе функционере и осниваче СНС у нову Републиканску странку. Сећам се да је свим редакцијама послат допис да је та партија основана и да дођу на оснивачку Скупштину, али готово нико осим Србин.инфо није хтео и смео да објави ни да дође на догађај, јер су и тада медији били строго цензурисани као данас.

Веома је важно споменути Душана Јакшића, који је заједно са Цвијаном окупљао незадовљне напредњаке, а који је изненада преминуо само неколико дана пошто је дао велики интревју за Србин.инфо који можете да нађете на нашем порталу. Он ми је дао и контакт телефон Владимира Цвијана.

Када сам у телефонском разговору Цвијану рекао, изненађен и сам, како млад и здрав човек изненада да умре, стекао сам утисак да га је та информација затекла и уплашила. Након тога је спустио слушалицу и ја сам касније добио поруку са његовог броја „Отишао сам у Лондон и више се нећу враћати“, прича Златановић.

Уредник Србин.инфо је испричао све чега се сећао у вези Владимира Цвијана и Душана Јакшића, као и шта су они све испричали за портал Србин.инфо јер други медији нису хтели да објаве. За више информација погледајте видео прилог.