Прочитај ми чланак

ЖИВИМО ЗА СРБИЈУ: Народ да се уједини против оних који нам одузимају државу!

0

„Србија више нема времена за чекање. Након политичких превирања, додворавања, уједињавања и свих оних радњи које су режиму Александра Вучића само ишле у корист, а при све ближој издаји Косова и Метохије, покрет "Живим за Србију" наставља бескомпромисну борбу за рушење система који је довео српски народ у скоро безизлазну ситуацију”, стоји у саопштењу „Српског покрета Живим за Србију”.

„Низ покрета, удружења, синдиката и организација стали су иза програмских решења покрета „Живим за Србију“, и одлучили да са нама заједнички крену у борбу која ће довести до отрежњења српског народа”, истиче се у прогласу Живимо за Србију и додаје да њихове активности неће бити само формалног карактера, већ ће се до решења проблема, који тиште и гуше Србију и Србе, долазити и на улици, како протестима тако и у директној комуникацији са становништвом.

„У периоду који је пред нама, главни приоритети нашег деловања ће бити Косово и Метохија, све већи проблем миграната, сиромаштво становништва, обавезна вакцинација, медијски мрак, педофилија и педерастија. За септембар најављујемо протест који ће, сигурни смо, заталасати како медијски простор у Србији, тако и све оне који исти држе под својом шапом. Стога позивамо народ на уједињење, саборност и слогу, која ће нам бити преко потребна у окршају са онима који нам отимају државу”, закључују, у свом обраћању народу, из покрета „Живим за Србију“.

 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!