Прочитај ми чланак

ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ: Против владајућег режима, али и не против сопствене државе!

0

„Поштовани саборци, браћо и сестре, после краткотрајног предаха настављамо са активностима које, у разним прелазним формама, обављамо преко 3 године”, стоји у саопштењу председника покрета „Живим за Србију“, др Јоване Стојковић у коме се још додаје:

„Борба за необавезну вакцинацију, за слободу избора приликом медицинских интервенција, борба за очување родитељских права и традиционалне породице, борба против увођења хомосексуалне идеологије у школе и последично омогућавање сексуалним мањинама да ступају у брак и усвајају децу, борба против прекомерних овлашћења центара за социјални рад по питању деце, борба против друштвеног инжињеринга који обављају (не)владине организације, поверенице за равноправност и остали бесмислени и штеточински апарат који се плаћа нашим новцем, борба против „извоза“ деце у иностранство на усвајања, биле си у остале теме којима ћемо се бавити уз нове изазове увођења еутаназије, подразумеваног донаторства органа, „банки сперми“ , сурогат материнства и осталих западних „вредности“ које се присилно намећу нашем већински православном и традиционално оријентисаном народу, а усмерене су на разарање породице као основне ћелије сваког, па и нашег српског друштва.

Актуелна ситуација око мигрантске кризе постаје све алармантнија, а понашање актера ове спонзорисане инвазије сваким даном све охолије и безобзирније према домаћем становништву, како у Европи, тако и у Србији.

По питању високе политике, наш став је јасан и уписан је у Уставу Републике Србије- Косово и Метохија је Србија.

Није време за разочарања и дефетизам. Време је за опстанак и зато оставимо личне замерке, примедбе , ситне пакости и наслађивања. Наш Покрет, иако млад и политички неискусан, избегао је да буде део шибицарских поткусуривања, а можда и већих обавештајних игара. Зато поручујемо свима у земљи и ван ње- ми јесмо против погрешних одлука актуелне власти и антинационалне политике ко год да је спроводи, али нисмо и никада нећемо бити против сопствене државе.

Режими се смењују, а држава остаје свима нама чији су се дедови за њу борили. Како ћемо то ми чинити, обнародоваћемо до краја године на великој Скупштини Покрета. МЕЊАЊЕ НАКАРАДНОГ СИСТЕМА ПОЧИЊЕ!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!