Живи зид потписао споразум са ДСС, излазе заједно на изборе као покрет МЕТЛА 2020

0

Поводом укључивања „Живог зида - Народне јаке Србије” који предводи Игор Јакшић, у редове покрета “Метла 2020”, председник Демократске странке Србије и члан Председништва покрета МЕТЛА 2020, Милош Јовановић, изјавио је да се покрет МЕТЛА 2020 шири, те да следи велико пролећно чишћење, као и да су сви часни људи добродошли у овом патриотском покрету.

„Метла ће очистити партитократски систем, страначко запошљавање, корупцију где отац министра полиције из пензије постаје трговац оружјем. За то је потребно да не седимо код куће, већ да се боримо против овог режима”, закључио је Јовановић.

„Ово савезништво је природна појава саборности нових, часних, поштених одговорних и поносних људи, Освешћење Срба кроз овај савез, подразумева уједињење када постоји велика претња, а нашем народу и држави прети изумирање и нестанак под притиском противдржавне и ненародне политике разних политичких потурица, која се у Србији води деценијама”, приликом потписивања коалицијског споразума подвукао је Игор Јакшић, додајући:

„Велики посао је пред нама. Чишћење накарадног и мафијашког система, чишћење и укидање противуставних института приватних јавних извршитеља, створенe вештачкe „елитe“ који се енормно богате на беди и бескрупулозном отимању од грађана, забране тзв. слободне зоне „Србије“ за мигранте са затварањем границе, решавање проблема наше јужне покрајине под Уставом Републике Србије и резолуције 1244….и много других горућих проблема.Пред нама је велико спремање државе и чишћење паразидског система, паразидских политичара, партократије идр.

„Ставићемо тачку на пљачку, МЕТЛОМ 2020 заједно до победе, заједнички су, приликомпотписивања споменутог коалиционог споразума и укљјучивања  „Народне јаке Србије” у покрета МЕТЛА 2020, рекли др Милош Јовановић и Игор Јакшић.

Покрет “Метла 2020”, поред Демократске странке Србије, чине и Покрет “Староседеоци” из Краљева, Тим за живот Злате Дјерић, “Живи зид” Игора Јакшића и председник Војног синдиката Србије Новица Антић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!