ЖЕЉКО МИТРОВИЋ: Бошко и Ђилас су заражени короном! БОШКО му одговорио (ВИДЕО)

0

Директор режимског "Пинка" Жељко Митровић је на "Твитеру" написао да су, према његовим сазнањима, Бошко Обрадовић и Драган Ђилас заражени коронавирусом.

– Није скроз поуздано, али ако је истина да су драги Ђики и Бошко Обрадовић заражени Короном, ИСКРЕНО нудим помоћ, јер би било глупо да нам се вируси мешају у наше битке! Имам много ресурса и нудим помоћ док не оздравите, а спортско-политичко шибање настављамо кад оздравите! – написао је Митровић.

Уследио је одговор лидера Двери Бошка Обрадовића.

– Хвала теби на бризи, земљаче, али хвала Богу још сам жив и здрав и за сада нисам заражен, односно немам никакве симптоме. Своју помоћ можеш усмерити на оне који су заиста угрожени. А ево и мог данашњег обраћања да можеш да се увериш и не бринеш! До суђења! – поручио је Обрадовић и упутио Митровића на своје излагање, које можете погледати на јутјуб каналу „Србин инфо“.

У ванредном обраћању нацији, Обрадовић се фокусирао на економске мере које је потребно што пре донети како Србија не би потпуно економски пропала.

– Све више је коментара и анализа стручњака у свим друштвеним областима да ће актуелна пандемија имати велике негативне последице по човечанство, пре свега у сфери економије”, у свом видео обраћању за јавност истиче Обрадовић, а затим додаје:„Међутим, моје сумње иду у другом правцу: да ће по успешно завршеној борби против нове заразне болести светска цивилизација наставити све по старом, посебно када је у питању неолиберална економска мантра.

Или – што би било још опасније – да ће се ова ванредна ситуација на светском плану искористити као вежба за још радикалније облике угрожавања људских права и ширење тоталитаризма разних врста.

Ово је последњи час да схватимо да домаћи економски интереси морају доћи у први план и да не смемо дозволити да стране банке и мултинационалне компаније окупирају нашу државу док домаћа привреда и пољопривреда пропадају. Управо супротно, све снаге државе треба да раде за домаће предузетнике и нова радна места у домаћој производњи и услугама.Ова криза подсећа да не можемо без села и пољопривреде.

И коначно, ова криза је показала да морамо имати нормалну власт.Јер, ако једна власт није нормална – то се посебно очитује у ванредним околностима, а то онда може бити погубно по нацију. Зато прва мера коју као народ морамо донети након завршетка ове кризе – да бисмо успешно отклонили њене последице – јесте промена власти – истакао је Обрадовић.

Комплетно обраћање Обрадовића нацији, можете да погледате у нашем видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!