Прочитај ми чланак

Жељко Цвијановић: Циљ Запада дестабилизација Србије (Видео)

0

zeljko cvijanovic

Наш гост у овој емисији је господин Жељко Цвијановић, новинар и главни уредник часописа „Нови стандард“. Погледајте цео интервју и сазнајте више о разним актуелним темама.

Да ли може доћи до сукоба између Александра Вучића и Томислава Николића? Зашто би Америка подржала тај сукоб? Да ли би на тај начин била уклоњена руска димензија политике Александра Вучића? Шта је разлог сукоба унутар чланства Српске напредне странке? Да ли у овом тренутку 50% подршке има СНС или Вучић?

Зашто су Ивица Дачић и СПС важни за Александра Вучића? Да ли Дачић и Вучић успешно играју као тандем у међународним односима? Ко стоји иза објављивања снимака сусрета Ивице Дачића и Родољуба Радуловића? На који начин су Вучић и Николић стали у одбрану Ивице Дачића том приликом?

Зашто азиланти не представљају стварни проблем за Србију? Да ли се долазак људи може зауставити постављањем бодљикаве жице? Да ли су азиланти спонтана појава или је у питању организовано насељавање Европе? Шта би за англо-амерички фактор значио сукоб између хришћана и муслимана?

Како хрватске обавештајне службе успевају да буду толико активне на простору Србије? Да ли су невладине организације и појединци који воде анти-српску политику уствари остаци српско-југословенске политике? Зашто српске фирме у Хрватској једва успевају да послују, док хрватске фирме у Србији доминирају на тржишту? Како се на Зорана Ђинђића дигла кука и мотика хрватских обавештајаца када је он хтео да прави фабрику Бритисх Америцан Тобаццо у Крагујевцу?

Да ли су Руси до сада повукли неки потез сличан уласку Русије на рат у Сирији? Да ли Владимир Путин игра најозбиљнију игру у историји Русије? Да ли Путинов политички капацитет надилази капацитет Русије као државе и њене економије? Да ли Путин може постати спасилац Европе уколико успе да заустави рат у Сирији? Зашто се у Дамаску води борба за одбрану Балкана и Европе?

(Србин.инфо, Балкан.инфо)