Прочитај ми чланак

ЗЕЛЕНОВИЋ ОДГОВАРА ВУЧИЋУ: Унапред покрадених избора више никада неће бити!

0

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да председник државе Александар Вучић зна да на слободним изборима нема никакве шансе да победи.

Зеленовић је то навео у писаној изјави, као одговор на Вучићев ауторски текст у Српском телеграфу у којем је написао да опозиција треба коначно да каже народу шта хоће – изборе или његову главу.

„Одговор Вучићу је јасан: тражимо слободне и демократске изборе. Режираних и унапред покрадених избора у Србији више никада неће бити! Вучић ће се суочити са градјанском непослушношћу и блокадом читаве земље уколико не ослободи све медије и не прекине са стварањем атмосфере страха, претње и политичког насиља“, навео је Зеленовић.

Додао је да ће тада цео свет морати да се суочи са чињеницом да у Србији нема демократије и да се ствара диктатура у срцу Европе.

„Вучић зна да на слободним изборима нема никакве шансе и да градјани у атмосфери слободе и објективног информисања никада не би подржали његове лажи, безакоње и катастрофалне резултате власти“, навео је Зеленовић.