Прочитај ми чланак

Здрава Србија (ЗС) формирала општински одбор у Обреновцу

0

Чајетина, Обреновац, 7.4.2021 – Здрава Србија (ЗС) основала је општински одбор у Обреновцу, с циљем да се ЗС као регионална странка из Западне Србије, са седиштем у Чајетини, прошири и на остале делове Србије. Формирању одбора у Обреновцу присуствовали су Милан Стаматовић, председник ЗС, Милољуб Албијанић, потпредседник ЗС и Арсен Ђурић, председник Извршног одбора странке.

– Здрава Србија ће у Обреновцу окупити све часне и поштене људе а посебно ме радује што нам се придружују људи са села и пољопривредници, који су нам на првом месту за оздрављење Србије. Борићемо се да грејање остане у Обреновцу, да зауставимо одлив новца ка Београду, а један од циљева је и да наша деца шетају слободно, зато ћемо се борити да мигранти напусте нашу општину – изјавио је Срђан Рајичић, председник Општинског одбора. 

Позитивна искуства из Чајетине, која од потпуно запуштене и неразвијене општине постала  једна од најразвијенијих локалних самоуправа у Србији, Здрава Србија жели да пренесе у Обреновац. Са дугогодишњим искуством у политици познајемо прилике на целој територији Србије, тако да познајемо и проблеме Обреновца, и оно што нудимо као програм Здраве Србије може да се примени на било коју локалну самоуправу – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС.

На територији Обреновца можемо да разумемо пољопривредника који има проблем са пласирањем својих производа, са монополом и увозом истих таквих производа из Европске уније – каже Стаматовић, додајући да је једно од решења за све ове потешкоће пољопривредних произвођача са подручја општине Обреновац формирање регионалног агро-индустријског центра, сличног оном на Златибору који ће врло брзо да заживи.