Прочитај ми чланак

ЗБОР НА ЈАРИЊУ: Родољуби из Србије, ЦГ и РС у недељу крећу у одбрану Срба са КиМ!

0

Народне патроле позивају све српске родољубе да у недељу дођу на велики збор на Јарињу за одбрану косметских Срба и да не дозволе режиму у Београду да поново изда народ у јужној српској покрајини.

– Браћа и сестре на северу Космета се налазе у потпуном окружењу од стране шиптарских РОСУ јединица. До овакве ситуације нас је довела неодговорна политика државног врха у задњих 22 године.

Разним споразумима (закључно са бриселским) смо изгубили скоро све институције државе на Космету, а са тим и десетине хиљада наших сународника. Данас прети нови погром нашим људима, они нас позивају у помоћ.

Ми који крећемо из остатка Србије, Црне Горе, Републике Српске смо свесни да не можемо водити игру то ради држава, на жалост са трулим институцијама. На њу утичу разни центри моћи са запада, е па време је да се и ми умешамо. Да не дозволимо погром, крвопролиће али ни издају. Обесмислимо наметнуте „границе“, издајничке споразуме. Ослободимо пролаз до браће, ослободимо себе. Будимо Срби! – поручују из Народних патрола.

Збор на Јарињу организују бројна патриотска удружења и покрети, међу њима Михољски збор и Народне патроле.