Прочитај ми чланак

ЗАШТО ТАКО Председниче, где Вам је маска? (ФОТО)

0

"Ја маску да носим нећу", изјавио је недавно председник Србије Александар Вучић, који се очигледно придржава завета, док цео свет ради другачије и предузима све превентивне мере у време пандемија коронавируса, а од јуче и епидемије у нашој земљи.

Председник Вучић састао се са амбасадором Краљевине Норвешке Јерном Еугеном Јелстадом, а у просторији су сви носили заштитне маске, па чак и камерман, само не председник, као ни његова саветница за медије Сузана Васиљевић.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Hvala na ogromnoj pomoći. Hvala što ste pokazali ne samo simpatije, nego i stvarno prijateljstvo u teškim vremenima.“ – predsednik Vučić sa ambasadorom Kraljevine Norveške Jernom Eugenom Jelstadom, koji je predsednika obavestio o donaciji od 5 miliona evra, koju kao hitnu pomoć Srbiji u borbi protiv #COVID19 upućuje Kraljevina Norveška.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

И док председник оваквим понашањем шаље веома лош пример грађанима Србије, које је и сам упозоравао да су „неозбиљни“ и „неодговорни“, члан ИО Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић је светао пример.

Председниче, угледајте се на Бранка Ружића… или на камермана. Или се угледајте на грађане. Боље него они на Вас.