Прочитај ми чланак

ЗАШТО СЕ ВУЧИЋ ОПРЕДЕЛИО ЗА ПОРОДИЦУ КЛИНТОН: Шта ако победи Доналд Трамп?

0

Није до краја јасно да ли је Вучић тотални квислинг америчких хегемона или је баш намерно ишао код Клинтонових, да би значајно српско расејање у Америци гласало за Трампа, кад виде код кога је ишао на канабе.

vucic-bil-i-hilari-klintonПредседник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, на конференцији за новинаре, одржаној јуче у Народној скупштини, рекао је да је сусрет Вучића и Клинтона, један врло непримерен сусрет и да је учешће председника наше Владе на скупу Фондације Клинтонових заиста скандал.

„Када говоримо о Клинтону, говоримо о личности која је најдубље учествовала у бомбардовању Србије и везана је за многе друге антисрпке пројекте, иницијативе и реализације.Тиме се наша власт директно сврстава на страну једног изборног штаба у наступајућим председничким изборима у Америци, а не видимо активност са друге стране, да смо направили контакт са изборним штамбом Доналда Трампа и да на тај начин задржимо везу и са другим потенцијалним председником Америке“, истакао је председник Двери, Бошко Обрадовић.

Председник Двери је додао, да не види, ни дипломатски, а ни морално, зашто се Александар Вучић састајао са Билом Клинтоном? „Из моралних разлога није смео то да учини, јер се ради о осведоченом злочинцу и србомрсцу. Човеку који је директно одговоран за страдање српског народа и државе. А из дипломатских разлога, не видим зашто је то урађено, јер се тиме директно сврстава на једну страну председничке кампање.

Шта ако победи Доналд Трамп?

На који ће начин онда бити доживљена влада Републике Србије и Србија, када је њен премијер директно учествовао у кампањи једне стране, која је изгубила“,  закључио је Бошко Обрадовић.

Двери се апсолутно за то и залажу и ми желимо да Америка промени своју спољну политику, а то може само доласком Доналда Трампа на власт у Америци.

То би за Србију било од велике важности. Трамп је први амерички политичар, таквог високог ранга и кандидат за председника Америке, који се на неки начин извинио српском народу и признао грешке према српском народу и сматрао да је српски народ оштећен.

Зато су све симпатије српског народа у овом тренутку на страни Доналда Трампа.

Зашто се Вучић определио за породицу Клинтон, која се толико пута показала против српског народа, јесте право питање за Александра Вучића?