Прочитај ми чланак

Зашто се чланови СНС из Војводине мобилишу за изборе у Београду?

0

Оно што мене као Војвођана и Сремца интересује, зашто је толика мобилизација СНС чланова у Војводини за београдске изборе који већ неколико дана организовано иду на испомоћ? Зашто је толико људи ангажовано да ради изборе у граду за који већ два месеца тврде да су убедљиво победили? Зар СНС нема довољно чланова у Београду да покрије теренски рад или је незадовољство у редовима СНС-а већ кулминирало отвореном одбијању задатака? - изјавио је Ђорђо Ђорђић, народни посланик Странке слободе и правде.

– Јуче смо свечано обавештени да се у Београду понављају избори. То је једна добра ствар из два разлога. Први је тај што је то велика шанса да Београд добије нову власт која ће спроводити транспарентну политику која ће радити у интересу грађана Београда, а друга да је коначно ова власт (додуше невољно) признала крађу.

– Зато ће сви одбори Странке слободе и правде у Војводини такође „радити“ изборе у Београду тако што ће обавештавати јавност о активностима, изостанцима са посла, притисцима са којим се људи сусрећу у свим градским управама и јавним предузећима на територији Војводине а зарад кампање у главном граду – изјавио је Ђорђо Ђорђић, народни посланик Странке слободе и правде.