Прочитај ми чланак

Зашто је срушена наплатна рампа Дољевац где је убијена Станика?

0

Пре годину и по на наплатној рампи Дољевац страдала је Станика Глигоеријевић, жена на коју је у пуној брзини налетео аутомобил у ком се возио в.д. директора Коридора Зоран Бабић. До данас видео снимак није обелодањен, суђење траје, а кривац још нема. Од јуче, ни те наплатне рампе више нема! Зашто?

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић објавио је јутрос фотографију на твитеру са места на ком је срушена наплатна рампа у Дољевцу.

FOTO: Tviter

– Још једно место злочина владајућег режима: срушена наплатна рампа Дољевац. Место на коме је убијена Станика Глигоријевић. Бахати високи функционер Српске напредне странке Зоран Бабић није био ни у приватном ни у службеном возилу већ у аутомобилу произвођача. Још увек је директор Коридора – написао је Обрадовић изнад фотографије на којој се иза њега виде остаци рушења рампе.

Ова вест изабрала је бројне рекације твитераша.

– С обзиром да не постоји место на коме се убиство догодило, вероватно ће нас убедити да се то није догодило – написао је један корисник на твитеру.

Будући да је велики број присталица Српске напредне странке у коментарима вређао Бошка Обрадовића, на тај начин одвлачећи пажњу од суштине – а то је одговор на питање ко је убио Станику Глигоријевић – једна корисница је написала да се ради о „паници међу ботовима“.