Прочитај ми чланак

ЗАШТО је отказан скуп у Вашингтону:Вучић и Тачи за рачун Сороша ударили на Трампа?

0

Срђан Ного је позвао све грађане у суботу 27. јуна, у 17:00 часова, на велики свенародни скуп, са циљем да се не дозволи да се конституише Скупштина Србија након нелегалних репбличких избора који су одржани у Србији 21 јуна.

– Озбиљна је ситуација, повлачи се америчка војска из Бондстила, а сведоци смо да се тренутно Американци повлаче и из Немачке у Пољску. Не да би била ближе Русији него зато што у Пољској нема миграната и Сороша. Знају да следи активирање војске миграната која ће да запали Европу!

Вучић се обавезао да прими 200.000 миграната у Србију и за то је узео новац. Ми морамо да то променимо. Грађани морају да схвате да када би половина или трећина вас који гледате овај клип на Србин.инфо дошли овде испред Скупштине, ствар би била решена. У суботу у 17 часова поново правимо велики скуп. Морамо спречити издају и да Вучић конституише незакониту Скупштину!, рекао је ексклузивно за Србин.инфо Ного.

Састанак у Вашингтону

Говорећи о разлозима зашто није одржан састанак између представника Србије и албанских сепаратиста са Космета, у Вашингтону, под покровитељством Беле куће Срђан Ного је између осталог истакао:

– Сада је све јасно! Састанак је отказан по налогу дубоке државе, јер је у Вашинтону требало да се потпише мини шенжен, а он је у супротности мини шенгену који је Вучић потписао по налогу Сороша заједно са Рамом и Заевом. Мини шенжен је економска сарадња између Србије и Косова, што указује на сарадњу унутар исте државе јер је тај модел примењен у Кини. Пошто је Вучић обећао признање Косова, он није смео да иде на састанак у Вашингтону. Зато су Сорош и Меркелова одлучили да подигну оптужницу под њиховом контролом, против Хашима Т., да би се онемогућио састанак. Када је Гренел рекао да може и Хоти да потпише уместо Хашима, Вучић умало није добио нервни слом! Покушао је да потури Ану Брнабић, али је Гренел одбио да је прими јер она није премијер од 3. јуна када је Влади истекао мандат.

Посланик Срђан Ного је изнео још детаља…

– Вучић је плакао Сорошевој и Меркеловој са Хашијем и сви ти разговпори су снимљени. Они су притисли Хотија и рекли му да ће вратити Куртија у Владу ако оде Вашингтон, па је и он отказао пут у Вашингтон, а Вучић иде у Брисел у јулу да потптише признање независности Косова. Сада је свима јасно да су Хаши, Харадинај, Вучић заједно изабрали Сорошеву дубоку државу и кренули у рат против Доналда Трумпа. Покушали су да његове људе направе неспособнима и обесмисле њихов утицај. То је лошије него кад је уплатио 2 милиона долара Хилари Клинтон! Неће ово проћи без озбиљних последица, најављен је нови састанак у Вашингтону, а чини ми се да ће се десити истог дана када и у сасатанк у Бриселу. Видећемо шта ће се тада десити, најављује Ного.

– Јасно је да Вучић са глобалистима за рачун Сороша ратује против Трумпа, од пријатеља прави непријатеље, продаје Србију. Српски народ мора да сер огради од дилера дрпоге, трговца оружјем., човека који подржава тероризам и упетљан је у све могуће криминале. Ми морамо да срушимо Александра Вучића и то зависи искључиво од броја људи на улици. Он нема никакву подршку јер је покрао изборе, ти гласови постоје само и његовим извештајима, а сви медији код нас су под контролом глобалиста!

Ниједан медиј о нашем непрекидном скупу грађана испред Скупштине није известио, осим Србин.инфо. Сви медији свесно и системски лажу грађане Србије. Вучић има подршку и у политичкој елити која је бојкотовала изборе, јер неће да раде ништа на рушењу Вучића пошто су такође под контролом Сороша.

Морамо да се ослонимо само на себе, кључно је да ли ће у Скупштини бити 250 Вучићевих посланика или оних који је народ избарао, а који ће потписати изјаву да ће спровести ревизију свих уговора који су потписани, ревизију имовине, извршити реформу правосуђа и одстранити садашње све судије и тужиоце, а најмање 80 одсто њих процесуирати јер су у озбиљном криминалу. Ниједан не сме да остане на радном месту јер правосуђе је основ моћи глобалиста у свакој држави, зато га морамо вратити у уставне и законске оквире, да одговара Србији и њеним грађанима, а не Сорошу и глобалистима.