Прочитај ми чланак

ЗАРКОВИЋ: Очекују ли Америку нереди ако Бајдена заиста прогласе победником? ВИДЕО

0

Током прве изборне ноћи у САД и пребројавања гласова, јутјуб канал Србин.инфо је имао специјалну емисију од 1.20 до 6.20 (по нашем времену) и уживо пратио резултате и политичку ситуацију у САД. Уз домаћине и водитеље Дејана Петра Златановића и Војина Радовановића, током целе ноћи специјални гости у студију су били политичар Срђан Ного, аналитичар који предаје у Москви Стефан Свркота и Србин из Северне Каролине Зоран Ивковић, док се из САД уживо укључивао репортер Србин.инфо Миодраг Зарковић.

Иако је деловало прве ноћи да ће Трамп глатко да победи Бајдена, посебно у кључним државама, а Антифа „правила хаос“ испред Беле куће спремна да изазива нереде, Зарковић је током јављања описао „чудну атмосферу“ у Америци на дан избора и данима уочи њих због чега је изразио сумњу да ће све протећи глатко по Трампа, нарочито ако му заиста изброје више гласова и угрозе Бајденову победу.

Послушајте у видео прилогу горе шта је специјални извештач Србин.инфо из Америке Миодраг Зарковић рекао у изборној ноћи за Србин.инфо. Након тога послушајте у линку доле и шта је јуче рекао о томе како се ситуација са бројањем гласова након избора развија…