Прочитај ми чланак

ЗАРКОВИЋ: Не напада Србија ЦГ, већ ЦГ кадрови у нашим службама уништавају Србију

0

То што Мило Ђукановић назива свештенике СПЦ преступницима је иронично, јер су прави преступници на власти у Црној Гори, а највећи онај који народ није ни питао када је земљу уводио у НАТО и који прогласи за државног непријатеља свакога ко се са њим не слаже.

Ово за “Србин инфо” поручује новинар и аналитичар Миодраг Зарковић и истиче да није проблем ако у Црној Гори желе да имају своју државу, али јесте ако преправљају историју, измишљају и негирају своје српско порекло.

– Мило стално оптужује да СПЦ и Срби желе да укину државу Црну Гору. Ја бих ствари поставио другачије. Колико је Милових и процрногорских кадрова у нашим службама и у власти који раде на укидању државе Србије. Нажалост, и Александар Вучић је прикачен на Ђукановићев политички апарат – поручује Зарковић.

Наш саговорник сматра да држава Србија нажалост ништа неће предузети уколико Ђукановић крене да хапси свештенике СПЦ у Црној Гори.

– Већ сада се тамо прогоне Срби, па држава Србија ништа не предузима. А требало би, макар то били дипломатски и привредни притисци – сматра Зарковић.

Шта је наш саговорник још изјавио поводом атака режима Мила Ђукановића на СПЦ и његовим везама са политичарима у Србији, послушајте у видео прилогу.