Прочитај ми чланак

Заратили Ристичевић и Ђукановић: Ти си један мали радикалчић

0

До јуче је изгледало да су посланици Владимир Ђукановић и Маријан Ристичевић у добрим, чак и пријатељским односима. Међутим, спорт је умешао своје прсте, па је расправа око Звезде и Партизана довела до дугачке расправе у којој су неки од епитета били "пакосна мањина" и "мали радикалчић из прошлости". Спомињали су се и бивши председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза, бивши директор Партизана Милош Вазура, Жељко Ражнатовић Аркан, нарко кланови и мафијаши, Дијана Хркаловић и дубина Ђукиног џепа...

Све је кренуло од објаве Владимира Ђукановића у којој пише:

„ФК Црвена звезда шампион Србије у сезони 2021/22. Браво мајстори!“

То је до те мере испровоцирало Ристичевића да је започео дугачку расправу, у којој се нису много бирале речи.

„Честитам Бегунцу и судијској организацији на титули. Заслужено отета! Партизан не треба да игра и статира али су на време послали Вазуру и Вучелу у управу ФКП“, написао је Ристичевић.

„Нико не брани пакосној мањини да се љути“, узвратио је Ђукановић.

И онда је разговор у кратким цртама изгледао овако:

Ристичевић: Аха, што се препознајете у честиткама чувеном Бегунцу и судијској организацији? Што је најгоре мислите да је у спорту дозвољено красти само зато што сте непакосна већина.

Ђукановић: Ах, пакост избија из комшије малог.

Ристичевић: А да ми продамо НИС за џабе чисто да добијемо 60 до 70 милиона евра за спонзорство, позовемо Тадића да шутира пенале и мазнемо лову.

Ђукановић: Убиће вас прошлост. Живите у прошлости… Мора да се гледа у будућност. Да се ствара визија.

Ристичевић: Рече мали радикалчић који је са Кокезом и Бегунцем освојио две титуле првака државе за пар месеци.

Затим су у причу умешани Вазура и Жељко Ражнатовић Аркан, а онда је дошло и до клијенткиње адвоката Ђукановића Дијане Хркаловић.

Ристичевић: Клијенткињу је сурово прозивао…

Ђукановић: Јесам, па?

Ристичевић: ОБРАЗ

Ђукановић: Никад чистији.

Затим су уследиле консататације Ристичевића о Ђукановићевом џепу који се „попунио“, а твитераши су се надовезали питања типа „Маријане, зар ти инсинуирас да је ово лоповска држава?“ и констатацијама да су народни трибуни и да треба да их буде срамота, па је Ристичевић је закључио:

„Што би мене било срамота не браним ја кланове, нарко дилере и мафијаше…“.