Прочитај ми чланак

Запосленима у СНС кол центру речено да не излазе из објекта

0

Након открића ЦИНС-а да у седишту Проинтера ради кол центар Српске напредне странке, у седишту фирме која је раније повезивана са бившим председником Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом, настала је узбуна. Како сазнаје Нова.рс, запосленима је од кадровске службе стигло обавештење да не напуштају објекат и да не разговарају испред објеката са, како наводе, непознатим људима.

У седишту фирме Проинтер, која се раније везивала за бившег председника ФСС Славишу Кокезу, ради кол центар Српске напредне странке, открио је ЦИНС.

Након што је објављена прича о раду кол центра, запосленима у овој фирми стигло је упозорење из кадровске службе фирме да не напуштају објекат фирме до краја радног времена, уз напомену да ће сви улази фирме бити закључани.

Како је раније објавио ЦИНС, њиховој новинарки је, током разговора за посао, послата и адреса кол центра у који треба да се јави, а реч је о седишту фирме Проинтер.

Новинарка у кол центру СНС: Сумња на куповину гласова, исплата у кешу

– У близини Луке Београд, на Вилиним водама, налази се велики простор налик на складиште у коме је и фирма Проинтер. До њега се може доћи колима или аутобусом ГСП-а број 44. Ова фирма се годинама доводила у везу са владајућом Српском напредном странком и њеним некадашњим функционером Славишом Кокезом који је до марта 2021. био председник Фудбалског савеза Србије. Тада је дошао у немилост власти и провладиних таблоида који су га оптуживали да је шверцовао цигарете и тако зарадио 640 милиона евра. Након тога, нестао је из јавности – пише ЦИНС.

Изглед овог простора на Вилиним водама не указује на то шта се унутра дешава. У њега се може ући кроз најмање двоја врата. На једнима су биле ознаке фирми Проинтер, Energosoft, Bg electronic сервиса и Win-Winа, а на друга се иначе улазило помоћу шифре, али су сада била отворена. Девојке које су такође чекале да почне смена су новинарки Нова.рс рекле да уђе на друга врата.