ЗАЕВ: Груевски напустио земљу у ГЕПЕКУ АУТОМОБИЛА

0

Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је да је бивши македонски премијер и политички азилант у Мађарској Никола Груевски напустио земљу сакривен у гепеку аутомобила, преноси портал а1он.

Лифтом је сишао у подрум, а након тога се сакрио у гепек од аутомобила са којим је напустио земљу. У Албанији су га чекали са мађарским дипломатски аутомобилом, рекао је Заев за немачки лист „Франкфуртер алгемајне цајтунг“.


На питање како је могуће да осуђеник напусти земљу, Заев је одговорио да је Груевски могао викенд да проведе код куће, те да они нису могли то да промене само због Груевског.

Ми смо га пратили, али према нашим законима, то смо могли да радимо само када се креће у јавности. Не и у његовој кући, објашњава Заев.

Према порталу а1он, ово је први пут да неко потврди део спекулација о томе како је бивши премијер напустио Северну Макеоднију, за чије бекство, како се наводи, нико не преузима одговорност.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!