Прочитај ми чланак

За издају спремни: Дачић се огласио после састaнка с Вучићем

0

Председник Социјлистичке партије Србије ивица Дачић рекао је да је данас разговарао са председником Србије и лидером СНС Александром Вучићем и да је договорен наставак сарадње две странке.

Дачић је за Танјуг навео да су разовори трајали сат и по и да је договорен наставак сарадње и јачање коалиције СНС и СПС.

Дачић и Вучић су и јуче имали састанак, након бурног дана у Скупштини Србије и кризе која је настала након последње седнице о Косову.

„Као што сам и раније рекао, Социјалистичка партија Србије и ја лично апсолутно подржавамо Александра Вучића, јер води политику од виталног значаја за националне и државне интересе и будућност Србије”, рекао је Дачић.

И председник Србије рекао је гостујући на Пинку да су нарушени односи социјалиста и напредњака.

„Не мислим да су избори добро решење у овом тренутку у нашој земљи. А да ли имам пуно поверење? Лично га немам, они га у нас нису имали. Ми поштујемо ту политичку партију, али сада знамо да у тешким временима можемо да се ослонимо само на себе“, рекао је он.

Навео је да је оно што се догодило у парламенту значајно нарушило односе две странке.

„Ништа се неће догодити преко ноћи, али оно што се догодило је значајно нарушило наше односе, а ту има ствари о којима нећу да говорим“, рекао је Вучић.