Прочитај ми чланак

За бизнис буздована Данила, за вас и вашу децу која беже одавде сваког дана ЖИВЕЛИ

0

“Отворени Балкан” је пројекат западних лешинара и њихових мафијашко-робовласничких корпорација на овим просторима, који увезују своје окупиране територије под велом слободног протока људи, робе и капитала, а у циљу још веће експлоатације преузетих ресурса и робова.

Да се власи не досете, као експоненти те “иницијативе” истурени су шефови политичко-мафијашких картела и окупациони намесници попут Александра Вучића или Едија Раме. Дакле, није то никаква регионална иницијатива или изум нашег фараона који се овде представља као Роберт Шуман, никакав пројекат у интересу државе Србије и Срба, него пројекат даљег девастирања српске економије и привреде, без било каквих мера заштите и поспешивања домаће производње, нарочито малих и средњих предузећа, пројекат отворене распродаје онога што је остало нераспродато од битних ресурса и пре свега уништавње и оних колико-толико самосталних пољопривредника и сточара који грцају и који су недавно излазили на улице. Пројекат преко кога је српском сељаку намењена улога да у периоду глади који следи одржава социјални мир и овде и околним непријатељским владама и њиховој обеспрваљеној раји.

Уз све то, наш фараон испија чаше рујног вина сав срећан, не због винског туризма, него је срећан због хектара и једног бизниса у низу који гради за свог сина буздована.

Ето, робови, и то смо вам решили. Живели! За Данилов бизнис и за вас и вашу децу. Која беже одавде сваког дана главом без обзира.