ВУЛИН СЕ УНЕРВОЗИО ЗБОГ БОШКА: Обрадовић да одговара за позив на оружану побуну!

0

Министар одбране Александар Вулин оценио је да би лидер покрета Двери Бошко Обрадовић морао да одмах одговара за "позив на оружану побуну", након што је раније данас позвао војску и полицију да преузму власт и заштите границе од миграната.

– Бошко Обрадовић за позив на оружану побуну би морао да одговара одмах. За њега треба да се побрине или тужилаштво или психијатрија – изјавио је министар, а саопштило министарство.


Председник Двери изјавио је раније данас да војска и полиција треба да преузму власт и заштите границе од мигрантске кризе, наводећи да их председник државе Александар Вучић држи отворене како би, по сваку цену, добио подршку немачке канцеларке Ангеле Меркел и породице Сорош да остане на власти.

Вулин је рекао да војска „чврсто стоји уз свог врховног команданта и штити уставни поредак“ Србије.

– Љотићевац Бошко Обрадовић позивом на грађански рат међу Србима и насилно рушење легитимне власти још једном је обрадовао све непријатеље Србије. Обрадовић је још 2015. године лагао да је Србију населило ‪400.000 миграната, и сада наставља да лаже – изјавио је Вулин.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!