Прочитај ми чланак

Вулин прети Кривокапићу: Поведите мало рачуна…

0

Немам никакве релације с Вучићем! Никад нисам ни био у контакту с њим! Није ме никад назвао, нити честитао. Замена овога за оно је стварање непотребног сценарија који ЦГ неће дозволити било коме, макар се звао и Александар Вучић!Знам да су Вучић и Ђукановић већи пријатељи него ја и неко мени најближи! Зашто ме сад Вучић и његови медији нападају?! Зато што и даље има добре релације с Ђукановићем - рекао је за ТВ Фаце Здравко Кривокапић, лидер црногорске опозиције, победника на недавним изборима.

Одговор је стигао од гласноговорника председника Србије, Александра Вулина, министра одбране, који говори оно што Вучић мисли, попут многих…

– Драго ми је што ће бити формирана нова влада у Црној Гори и желео бих да им кажем да не користе Србију за оправдање свакакве глупости. Немојте да причате будалаштине као господин Кривокапић који каже како Мило Ђукановић и Александар Вучић имају неке заједничке послове. Поведите мало рачуна – рекао је Вулин у јутарњем програму Телевизије „Пинк“ те нагласио да је Црна Гора братска земља и да са њом желимо да имамо добре односе.

Коментаришући изјаве да се Србија мешала у изборе у Црној Гори, Вулин је додао „да се Вучић мешао у те изборе победа би била убедљивија“.

– Црна Гора треба да води рачуна о томе да је Србија ту и да треба да има најбоље могуће односе са њом. Што се тиче Александра Вучића, он ће учинити све да Црна Гора буде успешна, али не морате да слушате глупости бившег режима и да вам то буде политика. Немојте господине Кривокапићу да говорите о томе да Александар Вучић има послове са Милом Ђукановићем. До јуче смо то слушали па смо слушали како је рушио Ђукановића. Водите рачуна о томе шта су вам грађани на литијама рекли, нађите ми једног који је шетао на литијама и ко мисли да не треба са Србијом да имате братске односе па и уједињење. Ми не тражимо никакво уједињење, ми смо ту, само да немамо непријатељску владу – поручио је министар Вулин.