Прочитај ми чланак

„Вучићу, понови у ТВ дуелу да сам сецикеса и мафијаш“

0

Александар Вучић је приликом синоћњег гостовања на телевизији Хепи изнео низ увреда на рачун потпредседника Народне странке Мирослава Алексића, коме је поручио да је "сецикеса и мафијаш", те да је "купио диплому". Одговор на те речи му је брзо стигао, па га је Алексић позвао на ТВ дуел да те увреде понови.

Наиме, Вучић је, када се дотакао теме Јовањица, изгубио живце, па у налету беса није бирао речи. Посебно се то видело када је говорио о Мирославу Алексићу, који је открио аферу Јовањица, па га је „частио“ увредама.

– Она сецикеса из Трстеника, Алексић, који је до дипломе дошао тако што ју је купио, долазио је до информација наводно преко полиције, а у ствари преко криминалних кругова, а које су биле лажне – рекао је Вучић.

Није дуго прошло, уследила је реакција потпредседника Народне странке, који је Вучића позвао на ТВ дуел да те речи понови. У супротном, како је навео, потражиће правду пред судом.

– У налету беса овај дубоко несрећни Александар Вучић изговори да сам сецикеса, мафијаш, купио диплому, да Јовањица не постоји… Пошто сипа лажи брзином муње и глуми храбришу код Марића, ‘ајде нека то поново у дуелу на ТВ. Боље је то него да се јуримо по судовима! Или је кукавица! – написао је на Твитеру Мирослав Алексић.

Додуше, Вучић је познат као неко ко за скоро девет година владавине није изашао ни на један дуел са политичким неистомишљеницима, иако је рекао да му није проблем да сучели мишљења са пет лидера опозиције.

До дана данашњег то се није догодило, па остаје да се види да ли ће се то променити. Судећи по дешавањима из прошлости – одговор се сам назире…