Прочитај ми чланак

Вучићу, нико ти не прети смрћу, већ те народ куне и проклиње!

0

Нови дан и нова фарса Александра Вучића. По "хиљаду и пети пут" су такозвана "медијска" гласила домаће дубоке Удба државе "распалиле" пропагандну машину и на ударним местима портала изнеле вести о томе да су Вучић и његова деца доживела "страховите претње смрћу".

Дакле, не прође ни дан да ови „медији“ не пренесу како је човеку који под собом има безбедоносне службе, војску и полицију нека индивидуа претила на друштвеним мрежама!?
 
Најсмешније је од свега што је овог пута „убица“ Вучићу заправо пожелео да умре од рака, а његовом сину да га неко згази као што је син СНС полицијског начелника у Нишу згазио дете на тротоару када је возио 180 км на час.
 
Ни по једном закону у Србији и свету ово није претња смрћу. Наравно да је овакав речник одвратан и непримерен, али Вучић боље да се запита шта то ради када је народ почео на овако стравичан начин да га куне и проклиње.
 
Ако Беба Поповић и сорошевска бот компанија мисле да „пумпањем“ оваквих ствари дижу рејтинг човеку који на сваком кораку крши Устав Републике Србије, ускоро би могли да се увере да ће после Црне Горе да – падне и освежи и у Србији.