Прочитај ми чланак

Вучићу ће да скочи притисак:СНС посланик хтео да похвали председника па се испалио

0

Чланови Српске напредне странке свакодневно се утркују у хвалоспевима лидеру странке Александру Вучићу, али у тој великој жељи да му се додворе и нахвале његове успехе праве и грешке.

Тако је народни посланик из СНС Угљеша Мрдић у Скупштини Србије, желећи да нахвали борбу власти и лидера своје странке против корупције направио гаф.

„Управо је власт предвођена Александром Вучићем направила најбоље резултате у области криминала и корупције“, рекао је Мрдић у парламенту.

Овај „бисер“ напредњака изазвао је бројне коментаре на друштвеним мрежама.

„Није ништа слагао…имамо најбољи организовани криминал, сви видимо резултате“, „Изгледа да само грешком могу да кажу истину“, неки су од коментара на Твитеру

„Ко би брже, боље, напредније постигао резултате у спрези државе са мафијом, ко би успео да реализује перфектну симбиозу са криминалом!“, коментарисао је један корисник Твитера.

Било је и оних који су „подржали“ говор овог напредњака.

„Подржавам говор овог изузетно симпатичног младића , “ сасуо“ вам је истину у лице“, ироничан је био једана Твитераш, док други сматра да Вучићу „не требају већи непријатељи од ових његових стручњака“.