Прочитај ми чланак

Вучићеви таблоиди скрнаве ПАТРИЈАРХА ПАВЛА – Био за поделу КиМ; СПЦ да реагује

0

Режим у Србији, по свему судећи, нема границе када је у питању пропаганда у намери да се Срби одрекну Косова и Метохије.

Доказ за то је насловна страна таблоида „Курир“, који преноси како је патријарх Павле био за поделу Косова, баш као данас председник Вучић, који би, како каже, одмах прихватио разграничење са Албанцима.

Режимски медији су у последње време све агресивнији када је у питању пропаганда за примитивне и глупе. Ипак, насловна страна са причом да је упокојени патријарх испричао такође покојном, бившем Удбашу Добрици Ћосићу како Косово треба поделити, заиста превазилази све лудости Вучићевих самозваних новинара и медија.

Написати тако нешто за патријарха Павла није ништа друго до скрнављење једног од највећих Срба у последњих 30 година и због тога Српска православна црква не би смела да остане нема на овај атак, како на упокојеног патријарха, тако и на саму СПЦ.

Шта је патријарх Павле мислио о Косову и Метохији може свако сам да закључи само ако прочита било коју његову Божићну или Васкршњу посланицу у којој је увек позивао српски народ да се никада не одрекне Космета.

 

Издају, поделу, разграничење или признање лажне државе Косово, што актуелном режиму није мрско – никада не би прихватио. А то не би смео ни српски народ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!