Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВЕ РЕФОРМЕ: Двери предвидели катастрофу

0
  • vucica-grle-u-vladi
  • Покрет Двери месецима је упозоравао да долазак Александра Вучића на власт значи приватизацију свих државних ресурса и профитабилних компанија, али нас је Суперхерој превазишао: решио је да, поред Телекома и ЕПС-а, прода и Србијагас.

    Читајући три сата без престанка „најбољи експозе од 1990. године“, како је то рекао један анализичар који је познат постао на исти начин на који је Вучић дошао на власт, (дакле, путем промене ћурка) Вучић је најавио распродају профитабилних државних предузећа, те потпуни пад Србије у неолиберално ропство. На жалост, потврдило се све на шта су Двери месецима упозоравале, чак и више од тога.

    Бошко Обрадовић је у више наврата, током 2013. и 2014. упозоравао да ће Влада Александра Вучића продати ЕПС и Телеком. На то су сви ћутали. Међутим, црна пророчанства Двери изгледа да ће се обистинити и више него што смо претпостављали: Суперхик је одлучио да прода и теретни железнички саобраћај, као и Србија гас.

    Вашој пажњи препоручујемо следеће линкове:

  • Велика Превара – не веруј Дачићевој Влади ни кад ти дарове носи
  • О реконструкцији Владе или: Што се грбо роди, време не исправи!
  • Новогодишњи интервју Бошка Обрадовића за Србин инфо
  • Бошко Обрадовић: Александар Вучић као вођа Жена у црном
  • Сем продаје ових предузећа, Вучић је најавио да ће лекарима и просветним радницима плате бити смањене за 10%, као и свима другима који раде у јавном сектору, без обзира на то што наставничка плата, у поређењу са реалним ценама, никада није била мања.

Затим, донеће нови Закон о раду, још гори од Радуловићевог, уз који је предвиђено, између осталог, да минималну цену рада одређује тржиште – што значи да ће радници у Србији пасти у робовласнички положај, јер, колико мала може бити минимална цена рада ако имамо толики број незапослених?

Када се на све ово буде додало и кочење односа Србије и Русије, јер НАТО влада и НАТО парламент мораће да слушају Запад – добијамо Србију мрачне будућности, у којој ће се појачавати надзор државе, полицијски апарат, лажна опозиција, медијска цензура, а све у циљу да од ове лепе земље настане колонија Запада.

Двери ће, ипак, остати усправне и спремне, када куцне час!

(ДВЕРИ)