Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВЕ МУВЕ: Пуна Маракана „навијача“ док су родољуби испред Скупштине

0

Самозвани навијачи, а заправо муве Александра Вучића, вечерас су напунили Маракану да, замислите, славе титулу фудбалског првенства!?

Пуна су им уста српства, родољубља, православља… Вечерас, док траје велики народни скуп против најављене издаје Космета, против диктатуре и лажних избора, „јунаци“ и „делије“ учествују у театру апсурда Александра Вучића и његових криминогених пулена на челу спортских клубова.

Нема их испред Парламента. Шта њих брига за Косово. Они су лажни родољуби. Служе дубокој Удба држави и одрађују све што се наручи. Представљају се као патриоте да би, такви какви су, огадили родољубље обичном Србину. И јесу за гађење.

Ако неко очекује од њих да сутра узму пушку у руке и да се боре за ову земљу, тај је у великој заблуди. То су „јунаци“ само да запале бакљу на крову зграде и вређају опозицију, да нападну и линчују слабијег. Оно за шта су они заиста спремни је само да продају гузицу ономе коме се некада викало на трибинама да је педер.

Славите, славите, а сутра на миг председника крените и да бијете народ који ће се дићи због издаје Косова и Метохије. Нисте ви делије, ви сте дахије и јаничари. Имате ли стида и срама? Знате ли за Бога?