Прочитај ми чланак

Вучићева узданица Сандра Божић без блама: Објавила оду својој памети и лепоти

0

Ово никако није остало непримећено.

Потпредседница Скупштине Србије и функционерка Српске напредне странке (СНС) Сандра Божић пажњу на себе скреће како изгледом, тако и изјавама.

Она је сада објавила своју фотографију управо из Скупштине Србије и написала текст у ком хвали свој интелект, али и изглед.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Сандра Божић (@sandra_bozic)

„Када бих, у оквиру некаквог перформанса, паметној жени налепила фластер на уста, да ли би им таква била по њиховим заједљивим стандардима? Лепа и ућуткана. Ако би је могли, они, безгрешни и беспрекорни у својим неоствареним и неиспуњеним животима, гађати неким каменом, и тада би њене очи говориле о свему ономе што у њој желе да угуше. И од тог камена направила би тврђаву. Као што њихове празне приче, засноване на мржњи према њеној памети и лепоти, користи као ветар за своја једра. И успешно плови морем својих амбиција и уверења. Драга Сандра Божић, оно што те чини другачијом заправо те чини лепом. Баш као што те све оно што те чини лепом, чини другачијом. Остани таква каква јеси, остварена, јака, снажна и пре свега своја. Поред себе имаш армију нас чији се глас чује даље од њиховог лавежа“, написала је Сандра пуна самопоуздања.