Прочитај ми чланак

Вучићева сарадница Сузана Васиљевић снимила филм о српским злочинима у Сребреници!

0

Десна рука Александра Вучића и његова најближа сарадница Сузана Васиљевић снимила је документарни филм о српским злочинима и "геноциду" у Сребреници, за који је добила новац са Запада.

– Прва Вучићева сарадница, Сузана Васиљевић је 2004. уз обилате иностране донације снимила документарни филм о српским злочинима у Сребреници. Ево драги моји напредњаци да и Сузану нападнете пошто видим да сте опет постали патриоте – поручио је на „Твитеру“ лидер слободара Мирослав Паровић.

Удбашки игроказ, који данас настављају потомци домаће дубоке државе и олош елита на простору бивше Југославије, показују да су за свој и рачун светске дубоке државе, и даље спремни да народ хушкају на међусобно убијање, затим да их „мире“, да су спремни на прекрајање историјских чињеница и на потпуно економско уништавање и спровођење колонијализма.

Tviter

Да ли су у праву они који тврде да су се Вучићи 1941. године из Чипуљића заправо изјашњавали као католици? И колико је бивших усташа 1945. године преобукло победничко одело и сместило себе и своје потомке у удбашке фотеље?