Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВА ЕКИПА Жени Тонија Блера милиони за одбрану Тачија,Владе Србије,Весића…

0

Након наших сазнања да је компанија "Alma Quattro" са својом матичном компанијом "APG SGA SA" против Републике Србије покренула арбитражни поступак пред Међународним центром за решавање инвестиционих спорова у Вашингтону, редакција Директно је дошла до фрапантних података. Наиме, одбрану града Београда за вртоглав хонорар у овом поступку води супруга Тонија Блера, бившег енглеског премијера током НАТО агресије на СРЈ, а потоњег Специјалног саветника Александра Вучића!

Како су нам недавно из компаније „Alma Quattro“ и сами потврдили, град Београд прекршио је уговор о постављању реклама са овом швајцарском компанијом, јер је посао постављања реклама пребацио на њихову конкурентску фирму, те је због тога ова компанија покренула поступак на међународном суду против државе Србије.

Тако ће „паметно“ пословање града, чији су челници одлучили да прекрше уговор коштати, како смо сазнали, и до 150 милиона евра, и све то док одбрану Србије у судском поступку води супруга Тонија Блера.

Но, ово није једино „паметно“ пословање напредњака, јер је Тони Блер саветовао Александра Вучића за хонорар од 200.000 евра месечно. Такође, адвокатска канцеларија Omnia Strategy LLP Чери Блер заступа Владу Србије и у случају арбитраже пред истим судом због тужбе Јунајтед групе (United Group) због навода да држава Србија врши притисак на Јунајтед групу као независног телекомуникационог и медијског оператора.

Посебан куриозитет представља чињеница да иста адвокатска канцеларија брани и Хашима Тачија пред Међународним судом за ратне злочине.

Док напредна мафијашка власт свакодневно сатанизује Здравка Поноша да је НАТО кандидат, дотле грађани Србије вољом Владе Србије плаћају адвокате који бране злочинце који су починили монструозне злочине над српским народом.

Не треба заборавити да су и Хашим Тачи и Рамуш Харадинај на највише позиције лажне државе Косово изабрани гласовима такозване Српске листе Александра Вучића. Разумемо бригу Александра Вучића за свог коалиционог партнера Хашима Тачија, али дара је превршила меру.

Ако је и од напредњака много је!