Прочитај ми чланак

Вучићев страх од Бошка све већи: МУП забранио брату лидера Двери да га посети

0

Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери и посланик Народне скупштине Републике Србије је од недеље 10. маја 2020.год. у штрајку глађу на степеницама Народне скупштине. Од јуче му се у штрајку глађу прикључио и народни посланик и потпредседник Српског покрета Двери Иван Костић.

Бошко Обрадовић има један захтев и тај захтев подржава читава Србија. Бошко Обрадовић тражи прекид изборног процеса започетог у време пандемије, који се сада по сваку цену, пре почетка рецесије, наставља по другим законима и тражи дијалог власти и опозиције како би се превладала политичка криза у земљи која може у условима заробљених медија и нарасле диктатуре да доводе до ескалације грађанских сукоба.

Власт нема рационалан одговор на лични чин Бошка Обрадовића који пред лицем целе Србије својим животом брани сувереност и демократију у Србији.

Режим чини све да обесмисли овај дубоко људски чин и вапај за мир и слободу српских грађана.

Власт чини све да Бошко Обрадовић буде изложен непрекидној одмазди режима.

Режим је организовао чудовишни и парадоксални контраштрајк посланика владајућег СНС, забранио прилаз Бошку Обрадовићу како би се Србији представило да је у свом чину сам, председница Скупштине износила је лажи о томе да је Бошко Обрадовић узимао храну, власт је на силу довела хиљаде својих присталица који су Бошка Обрадовића самог на скупштинским степеницама изложиле вербалном линчу. Медијски су наставили његову сатанизацију, а сада су режимски медији добили налоге да игноришу слику Човека који је у смирењу и тиховању позвао читаву Србију на мир.

Против Бошка Обрадовића је на притисак владајућег СНС поднета кривична пријава.

Ограда која је постављена око скупштинског простора има за циљ да Бошка Обрадовића и Ивана Костића прикаже као усамљене борце, јер да је нема много грађана би им се већ придружило. Свакога минута пролазе возила и долазе људи лично који их поздрављају и подржавају и то је оно чега се режим уплашио.

Све то није било довољно јер је страх режима од Бошковог најдубљег људског чина велики.

Данас је МУП Србије забранио и рођеном брату Бошка Обрадовића да га посети и сретне се са њим на степеницама где гладује пред лицем Србије. Ово право имају и најтежи злочинци.

Страх власти од Бошка Обрадовића је огроман.

То је зато што је Бошко Обрадовић постао сама заточена Србија која гладује.