Прочитај ми чланак

Вучићев син у друштву навијача Партизана, групе убијеног Салета Мутавог

0

Данило Вучић, син председника Србије Александра Вучића, поново је био у друштву навијача Партизана "Јањичари", групе убијеног Александра Станковића званог Сале Мутави, о чему сведочи фотографија која је објављена на друштвеним мрежама. Са члановима ове криминалне групе председников син усликан је и 2018. на Мундијалу у Русији, али је тада Вучић казао да се он у овом друштву нашао случајно.

На фотографији која се јуче појавила у јавности Данило Вучић седи за столом са још 12 особа, међу којима су Александар Видојевић звани Аца Рошави и Немања Срећковић, чланови насилне хулиганско-криминалне скупине „Јањичари“, пише КРИК.

Danilo Vučić (peti sleva) (Foto Krik, privatna arhiva)

За столом су, како се види на фотографији, седели и Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, Игор Додик, син члана председништва Босне и Херцеговине Милорада Додика, и Вук Радивојевић, директор Игокее. Фотографија је настала јуче у Бањалуци, где је прослављан Дан Републике Српске.

Пре годину и по дана председников син нашао се у истом друштву – са Видојевићем, Срећковићем и Борисом Карапанџићем, још једним чланом Станковићеве екипе. Они су усликани док су навијали за Србију на Светском првенству у Русију у јуну 2018. године.

Објављивање вести о сусрету његовог сина са члановима ове навијачке групе Александар Вучић окарактерисао је као напад на њега и његову породицу.

– Да му ја сад објашњавам да су га напали што је ишао да навија за Србију и што је викао: „Ја те волим Србијо!“ и што каже: „На три места од њега је био неки који му се не свиђа навијач Партизана“. Узгред мој син није навијач Партизана – рекао је тада Вучић.