Прочитај ми чланак

Вучићев функционер БИА: Ставити Мариникину слику на поклопац, а Ђиласову у WC шољу

0

Александар Вучић воли да буде окружен ботовима, и то само по себи није проблематично. Проблем је када се ти ботови налазе на високим функцијама у систему, а нарочито у безбедносним службама. Један такав пример јесте Бојан Димић, начелник Прве управе БИА, који на Фејсбуку готово перверзно хвали Вучића и напада Маринику Тепић и Драгана Ђиласа.

– Целом дужином да пише: „Живео Александар Вучић, председник Републике Србије!“ Ако може слика Маринике Тепић на поклопцу WЦ шоље, евентуално она жута њушка Ђилова некако у самој шољи, уста да му буду тамо где је рупа, па први пут кад уђем у воз, са мераком да му се пос*рем у уста, а она лујка то да гледа – гласи огавни коментар који је Димић оставио испод вести о конкурсу за име новог брзог воза.

Осим што његова објава није достојна ни најгоре биртије, у којој гости имају бар неколико пута пристојни речник од начелника БИА, Димић има и веома живописну машту, као и фантазије о којима би требало да поразговара са стручним медицинским особљем.

Ни најватреније Вучићеве присталице којима је председник Србије вешто усадио мржњу према опозицији не би изговориле овакве гадости. А када такав речник долази од човека који је задужен за безбедност у држави, није ни чудо што народ нема поверење у институције које су окупирали најгори од најгорих.

Димић је иначе познат по томе да је тужио политичарку са Косова Раду Трајковић, пошто је „увредила фукционере БИА“ јер је изјавила да су српске безбедносне службе умешане у убиство Оливера Ивановића, због чега јој је блокирана пензија.

Фото: Facebook

 

Медији пишу да је Димић „много пута виђен у ложи стадиона Црвене звезде у друштву лица која се повезују са криминогеном средином, а сада је и члан управе Спортског друштва Црвена звезда. А да не говоримо о томе да је законом забрањено да се људи из БИА баве политиком и да буду страначки опредељени.

Добро је да и имамо државу, с обзиром на то какви пајаци су на високим функцијама у систему.