Прочитај ми чланак

Вучићев доктор наука: Шеф се у Бриселу увијао у тепих (ВИДЕО)

0

Видели смо још 2012. године кад је вршен притисак на председника, кад се потписивао Бриселски споразум. Сви су били притисци везани за то да председник потпише да Косово и Метохија буде члан Уједињених нација. Председник је то, иако су сви сарадници његови говорили да то потпише, да ће му уништити каријеру, он је то одбио. Демонстративно се буквално увијао у тепих, тамо у Бриселу и на тај начин је сачувао да Косово не буде чланица УН - рекао је напредњачки доктор наука Златко Лутовац гостујући у Јутарњем програму на ТВ Пинку, али то је само делић будалаштина које је овај "интелектуалац" изрекао.

Српска напредна странка представила је своју нову младу наду, др Златка Лутовца. Напредњачки доктор економских наука, гостујући на Пинку, успео је да надмаши све своје колеге, јер грађани до сада нису имали прилике да чују оволику количину будалаштина и „губљења конаца“, чак ни од напредњачких пулена попут Луке Кеваре и сличних. Лутовац је успео у само једној емисији да има толико пехова, да његов наступ може послужити као пример на катедри за новинарство Факултета политичких наука како изгледа фијаско од јавног наступа.

Због превелике количине мудрости коју је млађани доктор изрекао у Јутарњем програму, а од које слушаоце могу упасти у стање шока, грађанин на Твитеру „извукао“ је само најбитније, како се други не би мучили, слушајући реторичке способности господина доктора.

– Вакцина је цилвиз…цилвиз…ација је спасила, вакцина је спасила цивилизацију – каже Лутовац на почетку легендарног клипа за који не сумњамо да ће постати хит на друштвеним мрежама.

Осим економије, др Лутовац је и врсни познавалац историјских прилика Србије на међународном плану.

– Пружена је исконска рука пријатељства сарадње Србије, јер Србија је била увек великодушна и у историји, кад погледате, и у било ком сегменту другом – истиче он.

– Али морамо да признамо да наша земља, да наша отаџбина, доминира у свету и вакцина и економски, није више Србија да се исцеди и баци, променила се времена на боље и у том смислу ја сам велики оптимиста. Замислите кад је једна мала Србија лидер у Европи, лидер по расту економије, то је нешто што је невероватно, што се раније није дешавало – сматра он.

После историје и економије, доктор је представио и свој предлог решења дијалога Београда и Приштине.

– Никакав притисак, никакви папири не долазе априори у обзир, само може компромисно решење, а знамо сви шта је дефиниција компромиса: да ће једна и друга страна да добије све. Али морамо да имамо и рационалан приступ свему томе, да правимо са албанским народом, са целокупним албанским народом компромисно решење – закључио је др Лутовац.

Наша земља, наша отаџбина, несумњиво је добила нову велику личност на политичкој сцени, коме могу позавидети дри Небојша Стефановић, проф. др Маркоа Атлагић, па чак и др Александар Мартиновић има што шта да научи од нове наде Српске напредне странке. О Бакарецу да не причамо…

Живела Србија!