Прочитај ми чланак

Вучићев Чанак и Вучићев Чукановиц праве ријалити за замајавање народа

0

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак, јутрос је, приликом гостовања на ТВ Прва, ушао у клинч са водитељем Филипом Чукановић. Током гостовања на овој телевизији, где је говорио о боравку на Цетињу у време устоличења митрополита Јоаникија, лидер ЛСВ оптужио је водитеља да је неваспитан, да "прелази границу доброг укуса" и називао га "млади човече".

Чанак је у емисији причао о свом боравку на Цетињу. Био је револтиран питањима водитеља и бунио се да му не дају да прича, а у једном моменту је повисио тон, па је водитељка покушала да га умири речима „не морате да вичете“.

Foto: Screenshot/Prva TV

Водитељи су му потом замерили да „не даје конкретан одговор“, на шта је он одговорио – „Кад да дам одговор кад ви мене стално прекидате?“

Чанак се у једном тренутку, приликом одговара на питање, насмејао.

„Видим да вам је све смешно, али заправо ништа није смешно“, рекао је Чукановић након тога.

„Како неће бити смешно млади човече?“, упитао је Чанак, на шта му је водитељ узвратио са „Филип, драго ми је“.

Разговор се потом наставио у препирци да ли је Чукановић рекао да Црну Гору хоће поново да припоје Србији, а спорна реч, наводно је била „поново“.

„Јесте ли ви то рекли „поново““ – питао је Чанак, али га није задовољио водитељев одговор – „не.“

-„Јесте“ – „Не“, „Јесте“- „Не“ – одзвањало је студиом неколико пута.

Ситуација се усијала када га је Чукановић питао о његовој изјави да „митрополит Јоаникије није смео себи да дозволи да она онај начин буде устоличен.“

„Да ли мислите да му је било пријатно, како да не дође, признао би пораз пред људима који организују политичке скупове на Цетињу, оних који руше Мила или Мило сам, зависи кога питате“, казао је Чукановић.

„НИје то организовао Ђукановић“, одмах је одговорио Чанак.

„Добро, то нам је јасно да заступате његову страну, и после вам смета што кажу да узимате паре од Ђукановића.. Не кажем да узимате, само кажем…“, рекао је Чуакновић.

„Млади човече сад прелазите границу доброг укуса“, побунио се Чанак.

„Филип, немојте то млади човече то је такође граница доброг укуса“, узвратио је Чукановић.