Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВ Чадеж поносно рекламира лакиране ноктиће на РТС-у (ФОТО)

0

Марко Чадеж је, уз Ану Брнабић, још један у низу високо позиционираних геј политичара у најближем Вучићевом окружењу, а сада је почео и поносно да рекламира лакиране нокте на РТС-у о трошку народа.

Председник Привредне коморе Србије (ПКС) и високи члан Трилатерале, Марко Чадеж, појавио се у јутарњем програму РТС и упадљиво гестикулирао машући лакираним ноктима и златним накитом на тему економске ситуације у Србији.

Поред сакоа и обавезне ролке која му дође као СНС униформа, буџеташ је привукао пажњу гледалаца упадљиво налакираним ноктима и прстењем.

Иако се већ дуго појављује у јавности “ геј стилизован“, Чадеж је на Инстаграму данас објаснио да не лакира нокте „због себе него због предузеће“ односно зато што тиме даје подршку кампањи против насиља над женама и децом?!

Као прави Трилатералац (заједно са Пинк Жељком недавно позирао весело уз америчком амбасадора Кристофера Хила), Чадеж је на РТС-у објаснио да ће „чак 80 процената привредника у Србији угрозити пословање у случају било каквих погоршања односа са ЕУ јер би то довело до повећања каматних стопа“. 

Подсетимо, Чадеж је доласком Александра Вучића на власт постављен на чело Привредне коморе Србије и тако постао најмлађи председник ове институције у у историји.

Крајем маја 2022. године поново је изабран за председника са петогодишњим мандатом о трошку народа. Тесно је повезан са ЕУ структурама и увек наглашава да ЕУ нема алтернативу (као и Вучић).