Прочитај ми чланак

Вучић: Звали ме странци да подржим кандидата ДОС

0

Београд -- Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да ће бити сачувана стабилност Србије и да ће се борити до победе на предстојећим изборима.

Фото: Н.С.

Фото: Н.С.

„Не знам да ли ће да постоји јединствен досовски кандидат или неће. Могу само да гарантујем да ћемо да се боримо. Вероватно је досовски кандидат данас фаворит, али ми ћемо пробати нешто да урадимо последњих месец дана пре избора“, рекао је Вучић.

Он је то рекао одговарајући посланику ЛДП Чедомиру Јовановићу на питање да ли ће Вучић бити председнички кандидат и да ли ће уз председничке изборе на пролеће идуће године бити и посланички.

„Док буде воље народа бићемо на том месту. Иначе ћемо отићи на исти начин као Бојко Борисов и Матео Ренци. Ми радимо шта мислимо да је најбоље, на народу је да то процени“, рекао је Вучић.

Премијер је казао и да су га „звали“ да подржи једног „досовског кандидата“, али да он неће да подржи кандидата којег „ви подржавате по кафанама јер мислим на Србију“.

Он је додао и да су га „звали странци да га подржи“, али да он то неће учинити.

„Не брините, водићемо рачуна да очувамо политичку стабилност овде, а грађани Србије сигурно имају коначно рећ“, рекао је премијер и лидер владајуће СНС.