Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ВАН СЕБЕ: Дамњан Кнежевић био гост Вагнер центра у Русији!

0

Један од оснивача „Народних патрола” и народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, Дамњан Кнежевић, био је гост Вагнер групе у њиховој централи у Санкт Петербургу, заједно са ратним ветераном са Кошара Зораном Лекићем, као и Александром Сашом Лисовим, председником руско-српског удружења „Орлови”.

Током сусрета српска и руска страна су разговарале, не само о актуелној политичкој ситуацији у вези руске ратне операције у Украјини, већ и о јачању српско-руских веза са циљем супротстављања новом глобалистичком поретку који би да уништи сувереност пре свега словенских и православних држава у Европи и окупира их.

Приликом посете Вагнер центру Дамњан Кнежевић је између осталог и изјавио:

„Наша народна дипломатија је јасно видљива. На свим пољима преко ње смо издејствовали много, а то говоре и позиви од браће из Русије које смо добијали до сада.

Овде смо у Санкт Петербургу да бисмо показали да је наше српско-руско братство нераскидиво, да га ни НАТО не може раскинути својом пропагандом.

Очигледно су заборавили да смо ми Срби деценијама били подвргнути истом „спашавању“ као Руси сада, да и тада као и данас за њих имамо исти одговор – Срби и Руси браћа заувек!  Са вером у Бога увек су Срби и Руси били на правој страни. Хвала браћи из „ПВК Вагнер“ на томе што су нас позвали и угостили“, поручио је Кнежевић.