Прочитај ми чланак

Вучић уреднике медија назвао „највећим олошем“

0
Фото: Заран Жестић

Фото: Заран Жестић

Премијер Александар Вучић рекао је да би да ради вредно, напорно и тешко, али да га у томе ометају бесмислене примедбе, које долазе од стране „највећег олоша“, Данила Реџеповића, уредника сајта Телепромптер, и Милована Бркића, уредника Таблоида.

Вучић је додао да те „бесмислице“ укључују причу о стотинама мртвих у Обреновцу, спаљивању лешева у високој пећи у Лазаревцу која иначе не постоји, па до тога да треба да се одговара „олошу“ Данилу Реџеповићу и Миловану Бркићу.

– То је највећи олош, то су људи који су говорили да ми је дете алкохоличар, наркоман и да има сексуалне односе са својим оцем – рекао је Вучић.

Премијер је додао да одлуку о расписивању избора неће доносити руководећи се ставовима председника државе или потпредседника владе, као ни интересима Српске напредне странке, већ интересима државе.

– То да ли ће неко да подржава или не подржава одржавање ванредних парламентарних избора не значи ништа јер ако ја, као премијер, поднесем оставку, избора мора да буде – рекао је Вучић новинарима упитан да прокоментарише став председника Србије Томислава Николића који сматра да избори сада нису потребни.

Вучић је рекао да Николић, као и лидер социјалиста и потпредседник владе Ивица Дачић могу да имају своје ставове, али да би волео да су му то рекли у четири ока, а не по новинама.

– За Дачића знам од раније, добро је да сад знамо и да смо видели, а Владу Србије водим ја и моја је обавеза да радим вредно, напорно и тешко. Ако је то немогуће и стално се постављају бесмислене примедбе, поставља се питање како даље – рекао је Вучић.

Извор: Танјуг